שמני כבד של דגי ים רזים כגון הבקלה, הכריש, חמור הים וזאב הים מהווים מקור מצויין לויטמיני A ו- D. לעומתם שמני דגים עשירים בשומן כגון דג מלוח, טונה, מקרלים, סרדינים, טרוטה וסלומון עשירים בחומצות שומן רב בלתי רוויות הנקראות אומגה 3. למרות התפקידים החיוניים של האומגה 3, הגוף אינו יודע לייצרה ועל כן נזקק להספקה שוטפת באמצעות המזון. נהוג ליטול בין 7-1 גרם ביום בהתאם לחומרת הבעיה ומשקל הגוף. הממוצע הוא 4 גרם. לאומגה 3 פעילות אנטי דלקתית חזקה, ויכולת לאזן את המערכת ההורמונאלית והעיצבית.
ליצירת קשר ופרטים מלאים על הלל לרנר
אתם מוזמנים לקורס קונסטלציה משפחתית - כלים טיפוליים הקורס מיועד למטפלות ומטפלים מתחומים שונים המעוניינים… קרא עוד
אתם מוזמנים לקורס קונסטלציה משפחתית - כלים טיפוליים הקורס מיועד למטפלות ומטפלים. 10 מפגשים עשירים,… קרא עוד
אנחנו שמחים להציג לכם קורס נומרולוגיה אונליין מלא בהנחייתה של סיגלית שוורצמן. הקורס מלווה בסרטוני… קרא עוד
אתם מוזמנים לסדנת NLP ייחודית הנערכת בבאר שבע בה נלמד כיצד לשפר את התקשורת הבין-אישית… קרא עוד
אתם מוזמנים בשנה מאתגרת זו, בלשון המעטה, ובכלל, שנחבר לחוסן הפנימי ולמודעות הרחבה שתאפשר לנו… קרא עוד
הקורס המרוכז ללימוד שיטת מוח אחד מיועד למטפלים שבתקופה זו רוצים להוסיף כלי משמעותי וחשוב… קרא עוד