הדבש עצמו אינו מכיל ערכי מזון גבוהים, אך הודות לריכוז הסוכרים הגבוה שבו ולתהליך של חימצון הגלוקוזה ויצירת מי חמצן,… קרא עוד
מעט על חציל: מוצא החציל ממזרח הודו מאזור אסאם ובורמה. החציל היה בשימוש במזרח כבר לפני כ 4000 שנה כירק… קרא עוד
מעט על סויה: השם העממי Soya ניתן במאה ה-17 על ידי סוחרים הולנדים, ומקורו במילה היאפאנית Soyu. המילה Soyu מוצאה… קרא עוד
מעט על לימון: מוצא עץ הלימון מצפן בורמה ומשם נדד לצפון הודו ולפרס. גידול עץ הלימון התפשט דרך האמפריה הפרסית… קרא עוד