אוכל טבעוני בריא וטעים
-
רפואה משלימה
שיבולת שועל/ קוואקר – ערכים תזונתיים ויתרונות בריאותיים
מעט על שיבולת שועל/ קוואקר: זהו אחד הדגנים העשירים ביותר בשומנים ובחלבונים. בגלל תכולת השומנים היא נוטה להתקלקל מהר, על…
המשך למאמר -
רפואה משלימה
כוסברה – ערכים תזונתיים ויתרונות בריאותיים
מעט על כוסברה: ישנם עדויות לשימושים רפואיים של גד השדה מלפני כ 6000 שנה. את זרעיו מצאו בקברות הפרעונים. מוצא…
המשך למאמר -
רפואה משלימה
סלק אדום – ערכים תזונתיים ויתרונות בריאותיים
מעט על סלק אדום: מוצא הסלק מאזורי הים התיכון ומערב אסיה. הסלק האדום התפתח כפי הנראה מסלק הבר. השם המדעי…
המשך למאמר -
רפואה משלימה
תות שדה – ערכים תזונתיים ויתרונות בריאותיים
מעט על תות שדה: מקורו של תות השדה המוכר לנו כיום מגיע מפרס העתיקה, שם החלו לגדל ולצרוך את התות…
המשך למאמר -
רפואה משלימה
קישואים – ערכים תזונתיים ויתרונות בריאותיים
מעט על קישואים: הקישואים שייכים למשפחת הדלועיים וארץ מולדתם ארצות הברית, אך כיום אפשר למצאם בכל העולם. קישואים בתזונה עוזרים…
המשך למאמר -
רפואה משלימה
סגולות בריאותיות בחמישה צבעים – לומדים לאכול לפי צבעים
הצבעים שבירקות ובפירות אוצרים בתוכם שפע של סגולות בריאותיות. העולם שלנו מלא בצבע- צבע פירושו חיים, יש כוח לצבע. אכילת…
המשך למאמר -
רפואה משלימה
פירות קיץ – יתרונות בריאותיים פירות
אבל זה לא ממש פשוט, ודקה לפני שכל השפע הזה שהתברכנו בו פורץ אל השווקים, סופר, הירקנים והמכולות, כדאי שתדעו…
המשך למאמר